Glastjänster med högsta kvalité och engagemang

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom glas till privatpersoner och företag i Norrköping med omnejd. Våra uppdrag rör allt ifrån snabba stenskottslagningar till större uppdrag som kundanpassade glaslösningar till kök och badrum, uterum och hela entreprenader. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att arbeta med glas och vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till dig som kund. Oavsett om ditt behov är litet eller stort är du varmt välkommen att kontakta oss.

Bilglas

Byte av vindrutor, bakrutor och sidorutor på personbilar, lastbilar och bussar. Vi monterar även glas på traktorer, truckar och andra arbetsfordon. Vi håller alltid en hög servicenivå med korta ledtider och hög kvalité.  I samband med vindrutebyten har du möjlighet att boka vår lånebil. Vi är certifierade enligt standarden säkra reparationer och vi uppfyller även kraven som ett auktoriserat bilglasmästeri. Klicka här för att boka tid online.

Bilglas

Glasräcken

Helt i glas, glas mellan rostfria stolpar, mellan befintliga trästolpar. På altan vid havet, butiken i köpcentrumet eller trapphuset i villan. Idéerna och möjligheterna är oändliga. Vi har en stor kompetens och erfarenhet av den här typen av uppdrag och delar gärna med oss av dessa till dig som kund. På sidan om Glasräcken kan du se några exempel på vad vi gjort.

Glasräcken

Uterum och vikpartier

Vi arbetar både med isolerade uterumspartier och enklare typer av partier till uterum. Våra uterum skräddarsys efter våra kunders behov och önskemål och vi ansvarar för arbetet från planering fram till första koppen fika i ditt nya uterum. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt hembesök och låt dig gärna inspireras av de exempel på uterum som vi visar på sidan om Uterum.

Uterum och vikpartier

Kök

Glas som material i ett kök kan vara ett spännande och vackert inslag. Det gäller både i det mer moderna köket som i det klassiska lantköket. Glaspaneler bakom arbetsbänkarna och spisen är lättare att hålla rent än kakel och ger nya möjligheter till design med snygga tapeter eller måleri. Oavsett hur just dina köksplaner ser ut är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Kök

Kontor, gallerior och köpcenter

Med olika typer av glaslösningar på kontoret kan man dela av stora ytor eller skapa små mötesrum och insynsskyddade arbetsplatser utan att förlora ljus samtidigt som man får en önskad dämpning av ljudnivåer. Det finns många typer av glas- och spegelmaterial som alla har sina unika egenskaper. Vi hjälper gärna ert företag att ta fram den lösning som passar bäst för era lokaler.

Kontor och Gallerior

Dusch och badrum

Med vårt stora utbud av glasväggar, glasdörrar och speglar hjälper vi våra kunder att uppfylla sina idéer kring det nya badrummet. Glas är ett fint komplement klinkers och kakel och gör att ditt badrum känns större eller ljusare. Vi har genom åren hjälp många familjer att skapa fantastiska badrumsmiljöer och vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till dig som kund.

Dusch och badrum

Övriga glasmästeritjänster

Eftersom vi är ett komplett glasmästeri finns det tjänster som inte passar in kategorierna ovan. En stor del av vårt arbete gäller service och glasreparationer där vi anlitas av fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi erbjuder också glas till försäljning och har ett stort sortiment i lager. Oavsett hur ditt behov ser ut är du varmt välkommen att kontakta oss så ska vi försöka hjälpa dig.

Glasmästeritjänster